Za bolji doživljaj, molim vas, promijenite vaš preglednik Chrome, Firefox, opera ili Internet Explorer.
Opis
Cijena : 10.00Kn
Datum : 15 listopada, 2022

1.Što?

Ako vam treba pomoć pri provedbi istraživanja, statističke obrade podataka za završni/diplomski/doktorski rad te znanstvene članke, javite se nama! Provodimo analize iz svih znanstvenih područja: matematika, ekonomija, logopedija, medicina i ostale prirodne znanosti.

Nudimo statističku analizu, obradu podataka, interpretaciju rezultata kroz dokument i detaljno objašnjenje svakog koraka i nejasnoća kako biste točno razumjeli kako smo došli do odgovarajućih rezultata.

Najčešće analize koje su potrebne:

•Deskriptivna statistika (numeričke karakteristike varijable, histogram, boxplot (kutijasti dijagram))

•Parametarske i neparametarske metode

•Očekivanje, distribucija, normalnost, zavisnost varijable

•Ispitivanje korelacije i veze.

2.Kako?

Javite nam se sa skupljenim podacima, upitnicima, anketama i točnim zahtjevima i uputama i mi Vam šaljemo statističku analizu u obliku koji tražite (excel, grafovi, word dokument s interpretacijom rezultata).

3.Kada?

U najkraćem roku se bacamo na posao i samo se prepuštamo jednom projektu/radu kako bi ga mogli što prije vama poslati! Možete očekivati svoje rezultate unutar 7-10 dana, brzo zar ne? 😊

4.U čemu?

Statističku analizu i obradu podataka radimo u programu RStudio: Integrated Development for R, SPSS-u ili u excelu uz tablični i grafički prikaz podataka, kako god Vam najbolje paše!

5.Tko?

Grupa magistra matematike spremna za nove izazove! Iza nas su čitav niz uspješno provedenih radova i projekata kroz iskustvo od 4 godine.

6.Koliko?

Cijena nije fiksna, ovisi o zahtjevnosti analize i interpretaciji rezultata. Slobodno se javite sa upitom vezanom uz cijenu kako bi mogli unaprijed dogovoriti okvirno cijenu s kojom smo svi zadovoljni. 😊

Javite nam se kako bi Vam zagarantirano olakšali proces pisanja rada! Na raspolaganju smo za bilo kakva pitanja i zahtjeve. Veselimo se daljnoj suradnji! 😊

Kontakt: 091 971 9456 (može i SMS, Viber, Whatsapp ukoliko nismo u mogućnosti se odmah javiti)


Ocjena

Top